share ur story, ur world, ur love !

Sorry

Sorry, for not replying your comments on my blog.

Sorry, for everything that i have done…

teach-kids-sorry-today-tease-1-151028_7d777d7eda1db97388d0eb1f3adf8b62

Apasih, kayak mau pergi jauh dan tak kembali aja 😦

Nggak sih. Cuma mau bilang sorry karena lagi belum bisa blogwalking lagi. Karena belum bisa bales komennya satu-satu juga.

Gatau ya, rasanya, mood-ku agak berantakan beberapa hari ini. Daripada marah-marah gak jelas di medsos, curhat sampe nangis-nangis meskipun gak keliatan pemirsa, lebih baik aku tutup laptop, tutup mata. Udah gitu aja. Hehe

Udah hampir dua minggu ya aku gak nulis di blog? Huehehe

Advertisements

12 responses

  1. Sepertinya stres banget. Orang lain mah gak tau yang dirasakan, tetapi cuma bisa komentar dan kasih saran : jangan terlalu stress, Mbak Veera. Kasihan bayi kecil di kandungannya. πŸ™‚

    January 24, 2017 at 16:36

  2. Semoga cepat selesai ya kak masalahnya 😘

    January 24, 2017 at 21:16

    • Slam dunkin like Shaquille O’Neal, if he wrote inaitmfrove articles.

      May 18, 2017 at 18:58

  3. semangat lagi dong kak, ngeblognya
    mangaaaat !!!

    January 25, 2017 at 13:43

  4. Semoga lekas baikan mbak!

    Salam kenal. πŸ™‚

    February 1, 2017 at 11:04

  5. Huu… vira alay

    February 4, 2017 at 21:45

  6. Ayooo main-main di dunia blog lagiii

    February 15, 2017 at 18:40

    • I actually found this more enanittrnieg than James Joyce.

      May 18, 2017 at 19:03

    • Mah, io su Netcraft leggo:Borsa Italiana Spa: LinuxLondon Stock Exchange: Windows Server 2003La migrazione della Borsa di Londra verso Linux è in atto proprio in questi giorni; magari qualcuno ha approfittato di questa fase molto delicata.

      June 1, 2017 at 00:53

  7. Jangan stres2 mbak, ayo semangat lagi ngeblognya hehehehe

    March 21, 2017 at 10:44

  8. Yah kok gitu mbak, semoga cepat selesai ya mbak masalahnya terus ngeblog lagi

    March 24, 2017 at 12:45

  9. I have a Scotty Cameron putter (California Montery 1.5). I noticed that the shaft is not exactly perpendicular to the ground when I stand the putter on the floor. The shaft is slightly tilted away from the target. Is this normal? The putter is bought new with no modifications made to it.Your feedback is apoSacieted.rpecs:Lpft 4 degreesLie 71 degreesLength 34 inchesOffset 1/2 shaft

    May 18, 2017 at 19:07

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s